Hondenmat bench 

Op zoek naar de beste hondenmat voor in de bench van jouw hond? Zoek niet verder, bij speeltjes voor-honden.nl hebben we de meest zachte en comfortabele hondenmatten voor in jouw  hondenbench. Met een uitgebreid assortiment van (verdikte) hondenmatten tot mooie  hondenkussens.

Bekijk hondenmatten
1 van 15

Verschillende hondenmatten 

Kies uit een scala van hondenmatten voor in de bench bij speeltjes-voor-honden.nl. We bieden onder  andere matten met leuke ontwerpen zoals de Hondenmat bot, Hondenmat melk en de Hondenmat blauw. De hondenmatten zijn beschikbaar in de volgende formaten: 

  • 40x60 cm
  • 50x70 cm 
  • 70x100 cm
Bekijk hondenmatten

Verdikte hondenmat 

Is jouw hond een echte liefhebber van de zachtste kussens en plekjes in je huis? Dan is de verzachte hondenkussen het ideale kussen voor in jouw hondenbench. De Verdikte hondenmat bench heeft  een extra dikke vulling, waardoor jouw hond er altijd comfortabel bij ligt. 

De verdikte hondenmat is beschikbaar in de volgende formaten: 

  • 49x32 cm 
  • 61x41 cm 
  • 69x45 cm 

De verdikte hondenmat bevat iets grotere afmetingen dan normaal, op deze manier valt die perfect  in de randen van jouw hondenbench.

Bekijk hondenmatten

Hondenkussens in jouw bench 

Met verschillende hondenkussens maak jij de bench van jouw hond de optimale plek om heerlijk te liggen. Ga voor het Hondenkussen pluche, Hondenkussen fluffy of het Hondenkussen petbed en verwen jouw hond met een zachte ondergrond in zijn bench. De hondenkussens zijn beschikbaar  inverschillende kleuren en formaten van 30x40 cm tot 60x100 cm. Geschikt voor iedere formaat  bench en hond! 

Welk formaat hondenmat heb ik nodig? 

Hondenbenchen zijn er in verschillende maten. De ideale hondenmat voor in de bench past zijn  formaat hier natuurlijk op aan. We raden je aan om hetzelfde formaat te nemen als het binnenformaat van de bench van jouw hond. Heeft jouw bench een afwijkende maat? Dan raden we je aan een formaat kleiner te nemen, op deze manier valt jouw hondenmat altijd goed in de bench. 

Service en levering 

Doordat we bij speeltjes-voor-honden.nl duidelijke afspraken hebben gemaakt met verschillende leveranciers in het buitenland zijn wij in staat om de meeste hondenmatten al te leveren binnen 5 werkdagen. Bekijk de actuele levertijden van de verschillende Hondenmatten bench op de  debetreffende pagina. Heb je nog andere vragen over de beste hondenmat voor in jouw bench of over een ander product? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Bekijk hondenmatten