hond-vliegende-schijf

Onverwoestbaar hondenspeelgoed

Ben jij ook zo zat van het feit dat jouw hond binnen enkele minuten zijn nieuwe speelgoed alweer kapot heeft gemaakt? Met het onverwoestbare hondenspeelgoed van Speeltjes-voor-honden.nl is dat vanaf nu verleden tijd.  

Benieuwd naar welk onverwoestbare hondenspeeltje het beste bij jouw hond past? We hebben ze je  alvast voor je op een rijtje gezet in het onderstaande artikel.

Bekijk hondenspeelgoed
Ontdek een wereld vol opwinding en plezier voor jouw hond met ons leuke en unieke assortiment aan hondenspeelgoed, speciaal ontworpen om zowel het instinct als de nieuwsgierigheid van je harige vriend te prikkelen.
1 van 16
vliegende-schijf-actie

Onverwoestbare rugbybal 

De Rugbybal is het onverwoestbare hondenspeelgoed dat geschikt is voor iedere hond, van klein tot  grote honden. De rugbybal is beschikbaar in twee verschillende formaten, maat S is 9 cm en maat L is  14 cm breed. Daarnaast beschikt de rugbybal over een ingebouwde pieper, waardoor jouw hond  nooit snel uitgespeeld zal zijn.  

De rugbybal is gemaakt van duurzaam latex-materiaal, waardoor die enorm moeilijk kapot is te  krijgen. Het perfecte onbreekbare hondenspeelgoed dus voor de meest enthousiaste kauwers!

Bekijk Rugbybal

Vliegende ring 

De Vliegende ring of zwevende schijf is het ideale onverwoestbare hondenspeeltje voor de meest  energieke en fanatieke honden, daarnaast zijn de ringen ook nog eens beschikbaar tegen de meest  enthousiaste kauwers. De vliegende ring beschikt over een flexibel materiaal wat het makkelijk maakt  om te gooien, vangen en te trekken. Met het drijvende materiaal is de vliegende ring ook het ideale hondenspeelgoed voor de waterliefhebbende hond. De onverwoestbare ringen zijn beschikbaar in de  kleuren rood, groen of oranje en zijn beschikbaar in 2 formaten, 18 of 28 cm. Groot of klein genoeg  voor iedere vierpoter.

Bekijk hondenspeelgoed

Duurzame hondenbal 

De Duurzame hondenbal is gemaakt van duurzaam en elastisch materiaal, waardoor het het ideale onverwoestbare hondenspeelgoed is in iedere situatie. Met zijn unieke veerkracht krijgt zelfs jouw  hond deze bal niet stuk. De bal is beschikbaar in 2 verschillende formaten: 65 of 76 mm. De bal is wat  zwaarder in gewicht wat ervoor zorgt dat je er gemakkelijk ver mee kunt gooien. Ideaal dus voor de meest actieve honden. 

Wobble wag interactieve bal 

De Wobble wag - interactieve bal is het 2 in 1 speeltje voor jouw viervoeter. Met zijn interactieve geluid raakt jouw hond nooit uitgespeeld. De bal beschikt over een dikke plastic laag, waardoor die niet gemakkelijk stuk gaat. Daarnaast is het de onverwoestbare hondenbal die je nooit kwijtraakt, de bal beschikt namelijk over een glow in the dark-effect. Gemakkelijk terug te vinden in de meest  donkere hoekjes van het huis! De bal is geschikt voor iedere formaat hond, omdat die te bestellen is  in 3 verschillende formaten: 

  • Ø 8,8cm 
  • Ø 10 cm 
  • Ø 14 cm

Speeltjes-voor-honden.nl service 

Bij Speeltjes-voor-honden.nl streven we er altijd naar om de beste producten voor jouw geliefde viervoeter te vinden. We hebben nauwe samenwerkingen met producenten in het buitenland, waardoor we hoogwaardige producten kunnen leveren. Onze directe verzending vanuit de producent naar jouw huisadres garandeert dat het overgrote gedeelte van ons assortiment al binnen 5 werkdagen bij jouw in huis ligt.

Bekijk hondenspeelgoed